• Petefi Petőfi Sándor u. 2, Szabadka
  • Hétfő - Csüt 9:00 - 19:00 / Péntek 9:00 - 17:00 / Szomb 9:00 - 12:00

Optika

GTL OPTIKA

OPTIKA

A GTL optika látszerész szaküzlet 1999 óta működik. Korszerűen felszerelt és csúcsminőséget nyújt a szemüveg rendelés és készítés terén. A szemüveg rendelést kizárólag szemészszakorvos végzi, ami egyben szemészeti preventiv vizsgálat is. Kötelezően magába foglalja a szemfenék vizsgálatát, szükség szerint szemnyomásmérést és réslámpavizsgálatot. A felszerelés megfelel a kor követelményeinek. A standard gépek mellett, mint amilyen a: refraktométer, fokométer, csiszológépek, rendelkezünk még az UV sugárzást szűrő géppel, ultrahangos lencsetisztitóval.

MŰANYAG ÉS ÜVEGLENCSÉVEL ELLÁTOTT, DIOPTRIÁS SZEMÜVEGEK KÉSZÍTÉSÉT VÉGEZZÜK IGÉNYES KIVITELBEN

  • mono-, bi- vagy multifokális lencsék legújabb generációja
  • klasszikus, vékonyított vagy ultravékony
  • fényérzékeny, polarizált, egyszínű vagy átmenetesen festett
  • UV szűrővel ellátott szemüvegek
  • antireflex és/vagy keményréteggel bevont lencsék
  • digitális eszközökhöz kifejlesztett szűrőréteg (kékfény védelem)
  • dioptriás védőszemüvegek kidolgozása különböző szakterületen dolgozó mesterek számára
  • kontaktlencsék forgalmazása orvosi felügyelet alatt
  • szemüvegek javítása és karbantartása

AJÁNLATUNK PREMIUM KERETEKRE

silhouette-logo-001

A HÁTTÉR KERETE

SILHOUETTE

Stilusos, modern és szinte észrevehetetlen az arcon. Alapanyaga titánium, súlya csak néhány gramm.
A kivételes esztétika gyakran két látszólag ellentétes pólus kombinációjából ered. A Silhouette szemüvegeknek mindig sikerült elsajátítani ezt a művészetet: a keret belső ereje párosul a páratlan könnyűséggel. Hogy hűek maradjanak magukhoz, folyamatosan új impulzusokat vezetnek be a gyártásuk során.
1964 óta Ausztriában hosszú hagyományuk van a klasszikus és innovativ szemüveggyártásnak. Az eredmény: egyedülálló szemüveg, amely örömmel és megbizhatósággal jár a vielőjének. A kitűnő formatervezés és a magas színvonalú anyagok egyértelműen megfogalmazzák a dizájnt, amely kifejezi az őket hordozó emberek egyéniségét.

A HÁTTÉR KERETE

EXESS EYEWEAR

Az Exess Visard közel 30 éve kiváló minőségű műanyag kereteket, fém kereteket és napszemüvegeket gyárt.
Naponta több ezer keretet állitanak elő a legfejlettebb technológiák felhasználásával, kivételes projektek, nagy jelentőségű megbízhatóság és minőség mellett. A Belloon cég saját EXESS márkája és a kiváló olasz minőséget a négy kontinensen kielégiti valamennyi ügyfél izlését.

exess_sunglass-logo-001
seiko-logo-001

A HÁTTÉR KERETE

SEIKO

A SEIKO Optical Europe GmbH a japán SEIKO OPTICAL PRODUCTS CO leányvállalata. A világ egyik vezető csúcstechnológiájú lencsék és szemüvegkeretek gyártója.
A SEIKO OpticalEurope SEIKO szemüveglencsét, valamint a SEIKO Titanium kereteket, fejleszt, gyárt és forgalmaz. Németországból a SEIKO Optical jelenleg több mint 50 országot szolgál ki Európában, Afrikában és a Közel-Keleten.
Japánban a SEIKO a pontosságot jelenti. A csoport egyik legsikeresebb vállalata, és a nemzetközi sporteseményeken alkalmazott pontos időzítési és időjárási rendszereiről ismert.

Ha bármilyen kérdése van, hívjon bennünket a
(024) 552 - 404 vagy a (024) 555 - 666 telefonszámon