• Petefi Šandora br. 2, Subotica
  • Pon - Čet 9:00 - 19:00 / Pet 9:00 - 17:00 / Sub 9:00 - 12:00

Optika

GTL OPTIKA

O OPTICI

GTL optika je očna kuća osnovana  1999. godine u Subotici. Opremljena je savremeno i pruža vrhunsku uslugu u određivanju naočara i izradu istih. Određivanje dioptrije isključivo vrši specijalista za očne bolesti, što je ujedno i preventivni pregled oka. Obavezno se pregleda očno dno, po potrebi se meri očni pritisak i pregled na biomikroskopu.

Aparatura sa kojom se služimo je savremena: autokeratorefraktometar, fokometar, aparati za brušenje stakala, aparat za merenje procenta UV zaštite stakala, ultrazvučni aparat za čišćenje naočara.

IZRAĐUJEMO NAOČARE SA DIOPTRIJSKIM, PLASTIČNIM, ILI STAKLENIM SOČIVIMA RAZNIH VARIJANTI:

  • mono, bi ili multifokalna sočiva nove generacije
  • sočiva klasične debljine, tanke ili extra tanke
  • sferična ili asferična
  • fotosensitivna, polaroidna
  • sočiva sa antirefleksnim, tvrdim slojem, antimagnetnim filtrom
  • izrada zaštitnih dioptrijskih naočara za radnike raznih profila
  • prodaja svih kontaktnih sočiva pod lekarskim nadzorom
  • popravka i održavanje

NAŠA PONUDA PREMIUM OKVIRA ZA NAOČARE

silhouette-logo-001

OKVIRI ZA NAOČARE

SILHOUETTE

Izuzetna estetika često proizlazi iz kombinacije dva naizgled suprotna pola. Silhouette naočari su uvek uspeli da savladaju ovu umetnost: postizanje neuporedive lakoće kroz unutrašnju snagu, da ostanu verni sebi i stalno postavljaju nove impulse, da stvore bezvremenski dizajn koji ispunjava i duh tog doba.

Rezultat su jedinstvene naočare koje će vas oduševiti i iznenaditi u smislu svoje inovacije. Odličan dizajn i visokokvalitetni materijali stvaraju jasnoću dizajna koji izražava individualnost ljudi koji ih nose.

OKVIRI ZA NAOČARE

EXESS EYEWEAR

Ekess je istorijski brend rođen u saradnji Visard S.r.l. i Mistral S.r.l., i već skoro 30 godina, predstavljaju izvrsnost u proizvodnji plastičnih ili metalnih naočara i okvira za sunčane naočare.

Sa proizvodnjom od nekoliko hiljada okvira, sunčanih naočara i sunčanih naočara dnevno, proisteklih iz korišćenja najnaprednijih tehnologija, sa predispozicijom za izuzetne projekte i pouzdanošću i kvalitetom od velike važnosti, ova kompanija iz Belluna gradi sopstveni EKSESS brend sa istorijske obrasce i originalnost koja se stalno menja, što je sinonim za italijanski karakter i visok kvalitet, a to je da zadovolji ukuse svih kupaca koji se distribuiraju na četiri kontinenta.

exess_sunglass-logo-001
seiko-logo-001

OKVIRI ZA NAOČARE

SEIKO

SEIKO Optical Europe GmbH je podružnica japanske kompanije SEIKO OPTICAL PRODUCTS CO. LTD., Jednog od vodećih proizvođača visokotehnoloških leća i okvira za naočare širom sveta.

SEIKO Optical Europe razvija, proizvodi i distribuira – između ostalog – spektakl leće SEIKO kao i okvirne kolekcije SEIKO Titanium, S2 i Starvision – kolekciju. Iz Nemačke SEIKO Optical trenutno opslužuje preko 50 zemalja u Evropi, Africi i Bliskom Istoku. Osam ogranaka podržava ove EMEA tržišta sa odličnom uslugom za korisnike.

Na japanskom SEIKO znači preciznost. I to je ono čemu se SEIKO posvećuje. Jedna je od veoma uspješnih kompanija Grupe i poznata je po preciznim satovima i sistemima za mjerenje vremena koji se koriste na međunarodnim sportskim događajima.

Ako imate bilo kakvih pitanja, pozovite nas na
(024) 552 - 404 ili na (024) 555 - 666